Welkom bij de Bock Maritiem

visit our location:
Helderseweg 54 A
Opening Hours:
Maandag - Vrijdag
Send us mail
info@debockmaritiem.nl
Telefoonnummer:
+31 (0)72 204 0170
Boek ons charterschip!

Werken bij de Bock Maritiem

๐•๐š๐œ๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ž: ๐’๐ฎ๐ฉ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ง๐๐ž๐ง๐ญ ๐›๐ข๐ฃ ๐ƒ๐ž ๐๐จ๐œ๐ค ๐Œ๐š๐ซ๐ข๐ญ๐ข๐ž๐ฆ

Wil jij deel uitmaken van ons groeiende team bij De Bock Maritiem? Wij zijn op zoek naar een superintendent die onze vloot van coasters en zee-rivierschepen nautisch en technisch kan ondersteunen en begeleiden.

Als jij een passie hebt voor de maritieme wereld en liefde voor schepen, dan ben jij degene die we zoeken! ๐’๐ญ๐š๐ง๐๐ฉ๐ฅ๐š๐š๐ญ๐ฌ ๐€๐ฅ๐ค๐ฆ๐š๐š๐ซ ๐จ๐Ÿ ๐€๐ง๐ญ๐ฐ๐ž๐ซ๐ฉ๐ž๐ง.


๐Ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐ƒ๐ž ๐๐จ๐œ๐ค ๐Œ๐š๐ซ๐ข๐ญ๐ข๐ž๐ฆ:
Wij zijn een dynamische rederij gevestigd in Alkmaar, met een vloot van schepen die over de Europese en mediterrane wateren varen. Via onze dochteronderneming, “De Bock Maritime Services B.V.,” bieden we diensten aan scheepseigenaren, waaronder technisch management, bemanningszaken en certificering. Ons team bestaat uit ongeveer 150 enthousiaste professionals, waarvan 13 zich op ons kantoor in Alkmaar bevinden.


๐–๐š๐ญ ๐ก๐จ๐ฎ๐๐ญ ๐๐ž ๐Ÿ๐ฎ๐ง๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ข๐ง?
Als superintendent ben jij het aanspreekpunt voor ‘jouw’ schepen. Je bent verantwoordelijk voor het nautische en technische beheer en staat zelfs paraat buiten kantooruren in geval van noodsituaties. Je houdt nauwlettend toezicht op de budgetten van jouw schepen en stuurt ze indien nodig bij. Verder bereid je dokbeurten voor, stel je de benodigde plannen op en voer je deze uit, waarbij je aanwezig bent op de dokvloer. Je coรถrdineert reparaties en onderhoudswerkzaamheden om ervoor te zorgen dat onze schepen geen vertraging oplopen. Daarnaast voer je audits uit tijdens scheepsbezoeken om te controleren of alle operationele processen voldoen aan de geldende nationale en internationale regelgeving. Je onderhoudt contacten met klasse bureaus en vlagstaten om vragen af te handelen en bent bedreven in communicatie in zowel het Engels als het Nederlands via e-mail en telefoon.


๐–๐š๐ญ ๐ฐ๐ž ๐ฃ๐จ๐ฎ ๐›๐ข๐ž๐๐ž๐ง:
– ๐–๐š๐š๐ซ๐๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ : Je collega’s aan boord zijn altijd blij met jouw expertise en oplossingen.
– ๐•๐ž๐ซ๐š๐ง๐ญ๐ฐ๐จ๐จ๐ซ๐๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ก๐ž๐ข๐: Je gaat de nautische en technische uitdagingen aan van A tot Z en stopt niet voordat het werk voltooid is.
– ๐ƒ๐จ๐จ๐ซ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ข๐ฆ๐จ๐ ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ก๐ž๐๐ž๐ง: We bieden kansen om je kennis en vaardigheden op maritiem gebied verder te ontwikkelen.
– ๐ˆ๐ง๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐ž๐ฅ๐ž ๐ฌ๐Ÿ๐ž๐ž๐ซ: Bij De Bock Maritiem heerst een gezellige en informele werksfeer, zowel aan boord als op kantoor, met regelmatig leuke bedrijfsfeestjes.
– ๐๐ž๐ฅ๐จ๐ง๐ข๐ง๐ : Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring, vakantiegeld, vakantiedagen en pensioenregeling.


Dit is slechts een glimp van wat we te bieden hebben.

Als deze uitdaging je aanspreekt en je meer wilt weten, stuur dan je CV en motivatie naar Cynthia Everduin, Operationeel directeur, via cynthia@debockmaritiem.nl of bel ons op 072 20 40 170.


๐–๐จ๐ซ๐ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐ง๐š๐ฎ๐ญ๐ข๐ฌ๐œ๐ก-๐ญ๐ž๐œ๐ก๐ง๐ข๐ฌ๐œ๐ก๐ž ๐ฌ๐ฎ๐ฉ๐ž๐ซ๐ก๐ž๐ฅ๐? ๐’๐จ๐ฅ๐ฅ๐ข๐œ๐ข๐ญ๐ž๐ž๐ซ ๐ง๐ฎ ๐ž๐ง ๐ค๐จ๐ฆ ๐š๐š๐ง ๐›๐จ๐จ๐ซ๐ ๐›๐ข๐ฃ ๐ƒ๐ž ๐๐จ๐œ๐ค ๐Œ๐š๐ซ๐ข๐ญ๐ข๐ž๐ฆ!

๐‹๐ข๐ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐›๐ž๐ฆ๐š๐ง๐ง๐ข๐ง๐ ๐ฌ๐ณ๐š๐ค๐ž๐ง? Kijk dan bij onze vacature voor Crewing Officer! https://www.debockmaritiem.nl/werken-bij/