Welkom bij de Bock Maritiem

visit our location:
Helderseweg 54 A
Opening Hours:
Maandag - Vrijdag
Send us mail
info@debockmaritiem.nl
Telefoonnummer:
+31 (0)72 204 0170
Boek ons charterschip!

Werken bij de Bock Maritiem

Stagiaire Zeevaart

Ahoy daar, ben jij klaar om de golven te trotseren en je maritieme skills naar een hoger niveau te tillen? Dan is De Bock Maritiem op zoek naar JOU!

De Bock Maritiem, met het hoofdkantoor in Alkmaar, biedt jou de kans om te laten zien wat je de afgelopen jaren geleerd hebt op de zeevaartschool aan boord van één van onze (kruiplijn)coasters.

Want waar anderen een loods nemen, varen wij vaak probleemloos door tot de plek van bestemming bereikt is.

Wij zijn een bruisend maritiem bedrijf dat zich specialiseert in zee-riviervaart. Van woeste golven tot verre horizonten, wij zetten koers naar onvergetelijke ervaringen. Ons team bestaat uit ervaren zeelui met een passie voor het varen op zee en rivier of kanaal.

Functieomschrijving: Stagiair Zeevaart

Als Stagiair Zeevaart bij De Bock Maritiem ben je klaar voor het avontuur!

Dit ga je verder ontwikkelen:

Leren van experts: Je zult samenwerken met ervaren professionals die je begeleiden en ondersteunen gedurende je stage. Dit is jouw kans om waardevolle kennis en vaardigheden op te doen in een echte werkomgeving, waar je met echt belangrijke taken aan de slag gaat.

Navigeren als een Pro: Leer de kneepjes van het vak terwijl je samen met onze bemanning je schip veilig door de golven loodst. Navigatieapparatuur, kaartlezen en routes maken, na je stage kan je dit allemaal.

Variatie: Als stagiair bij De Bock Maritiem heb je een veelzijdige rol. Je zult betrokken zijn bij administratieve taken (beladingssituaties uitrekenen, logboeken invullen), communicatie (roep jij de havendienst even op?), planning (route in de ECDIS zetten) en nog veel meer.

Dit betekent dat je een breed scala aan ervaring opdoet. Ben jij klaar om een eigen drill te bedenken en met de bemanning uit te voeren?

 

Jouw profiel:

– Je volgt een MBO3 of MBO4 opleiding aan de zeevaartschool.

– Passie voor de zee en een verlangen om praktijkervaring op te doen.

– Teamspirit en een ‘can-do’ mentaliteit.

– Avontuurlijk ingesteld en niet bang voor een spatje zout- of zoetwater.

Wat bieden wij:

– Een stage vol avontuur, varen op zee en op de binnenwateren.

– Hands-on ervaring met ervaren zeelui.

– De kans om je maritieme skills te ontwikkelen in een dynamische omgeving.

– Een stagevergoeding en mogelijkheden voor verdere ontwikkeling binnen De Bock Maritiem, want als jij je stage goed af rondt hebben wij een plekje voor jou in rang!

Gooi het anker uit en solliciteer nu! Stuur je CV en een motivatiebrief naar crewing@debockmaritiem.nl en wie weet tot snel⚓🌊