Welkom bij de Bock Maritiem

visit our location:
Helderseweg 54 A
Opening Hours:
Maandag - Vrijdag
Send us mail
info@debockmaritiem.nl
Telefoonnummer:
+31 (0)72 204 0170
Boek ons charterschip!

Werken bij de Bock Maritiem

Ben jij een expert in snel schakelen en het stellen van de juiste prioriteiten? Pak jij graag de telefoon om bemanning te bellen, niet alleen om te informeren hoe het met ze gaat, maar ook om vluchten te boeken en ze zelfs naar de schepen te begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons kantoor in Alkmaar zoeken wij per direct een gedreven HR/ Crewing Officer die van aanpakken weet.


HR/Crewing Officer 
Alkmaar
30 tot 40 uur


๐Ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐ƒ๐ž ๐๐จ๐œ๐ค ๐Œ๐š๐ซ๐ข๐ญ๐ข๐ž๐ฆ:
Wij zijn een dynamische rederij gevestigd in Alkmaar, met een vloot van schepen die over de Europese en mediterrane wateren varen. Via onze dochteronderneming, “De Bock Maritime Services B.V.,” bieden we diensten aan scheepseigenaren, waaronder technisch management, bemanningszaken en certificering. Ons team bestaat uit ongeveer 170 enthousiaste professionals, waarvan 15 zich op ons kantoor in Alkmaar bevinden.


Wat houdt de functie in?
Als HR/ Crewing Officer ben jij primair het aanspreekpunt voor de bemanning op gebied van aan- en afmonsteringen, maar voer je mogelijk ook voortgangsgesprekken met bemanningsleden en stel je samen met hen een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) op. Je bent verantwoordelijk voor het rekruteren van nieuwe bemanningsleden en stagiaires en vertegenwoordigt De Bock Maritiem op open dagen van scholen om nieuwe talenten te werven en enthousiast te maken voor onze organisatie. Ook ben je bereid om, wanneer nodig, in het weekend aan de slag te gaan om gestrande bemanningsleden weer op de goede weg te helpen. Met jouw communicatieve vaardigheden in het Engels of het Nederlands, en probleemoplossend vermogen regel jij met een paar telefoontjes dat het goed komt en los je elke uitdaging op!


Ons aanbod:

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (brutosalaris in overleg, afhankelijk van kennis en ervaring)
  • Pensioenregeling (50/50)
  • Uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren,
  • 25 vakantiedagen,
  • Opleidingsmogelijkheden,
  • Telefoon (iPhone) en laptop,
  • Doorgroeimogelijkheden,
  • Flexibele werktijden/ hybride werken,
  • Een gezellig informeel team en de leukste bedrijfsfeestjes ๐Ÿ˜‰,


Als deze uitdaging je aanspreekt en je meer wilt weten, stuur dan je CV en motivatie naar Gilbรจrt de Bock, algemeen directeur, via gilbert@debockmaritiem.nl of bel ons op 072 20 40 170.


๐–๐จ๐ซ๐ ๐ฃ๐ข๐ฃ d๐ž ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐ฌ๐ฎ๐ฉ๐ž๐ซ๐ก๐ž๐ฅ๐ op gebied van bemanningszaken? ๐’๐จ๐ฅ๐ฅ๐ข๐œ๐ข๐ญ๐ž๐ž๐ซ ๐ง๐ฎ ๐ž๐ง ๐ค๐จ๐ฆ ๐š๐š๐ง ๐›๐จ๐จ๐ซ๐ ๐›๐ข๐ฃ ๐ƒ๐ž ๐๐จ๐œ๐ค ๐Œ๐š๐ซ๐ข๐ญ๐ข๐ž๐ฆ!

๐‹๐ข๐ž๐ฏ๐ž๐ซ iets meer in de HR, dus zonder crewplanning? Kijk dan bij onze vacature voor HR-professional!


https://www.debockmaritiem.nl/werken-bij/