Welkom bij de Bock Maritiem

visit our location:
Helderseweg 54 A
Opening Hours:
Maandag - Vrijdag
Send us mail
info@debockmaritiem.nl
Telefoonnummer:
+31 (0)72 204 0170
Boek ons charterschip!

Werken bij de Bock Maritiem

Vacature Stagiaire Kantoor 

 

Ben jij klaar om jouw carrière in de maritieme wereld te lanceren? De Bock Maritiem, gevestigd in het bruisende Alkmaar, biedt jou de perfecte kans om te schitteren als stagiaire Officemanager of Boekouding!

Als stagiair bij De Bock Maritiem krijg je de unieke kans om de operationele kern van ons bedrijf te ondersteunen en te groeien in een dynamische en boeiende omgeving. Hier zijn enkele redenen waarom een stage bij ons bedrijf een geweldige kans is:

 

  • Maritieme passie: Bij De Bock Maritiem draait alles om de maritieme wereld. Je wordt ondergedompeld in een spannende sector waar geen dag hetzelfde is. Als stagiair maak je deel uit van de essentiële schakel die ons bedrijf draaiende houdt.
  • Leren van experts: Je zult samenwerken met ervaren professionals die je begeleiden en ondersteunen gedurende je stage. Dit is jouw kans om waardevolle kennis en vaardigheden op te doen in een echte werkomgeving, waar je met echt belangrijke taken aan de slag gaat.
  • Variatie: Als stagiair bij De Bock Maritiem heb je een veelzijdige rol. Je zult betrokken zijn bij administratieve taken, communicatie, planning en nog veel meer. Dit betekent dat je een breed scala aan ervaring opdoet. Ben jij klaar om een eigen project van A tot Z op te pakken en uit te voeren?
  • Innovatie: We moedigen creativiteit en innovatie aan. Dit betekent dat je de kans krijgt om bij te dragen aan nieuwe ideeën en processen en echt een verschil te maken.
  • Teamspirit: Bij De Bock Maritiem geloven we in een hecht team. Je zult werken in een vriendelijke, ondersteunende omgeving waar je collega’s jouw groei en succes stimuleren!
  • Vaar je mee? Wie weet raak je geïnspireerd door onze omgeving en vaar jij een keer een weekje mee aan boord van onze schepen. Ahoy!

 

Klaar om aan boord te stappen? Ons kantoor zit vlakbij station Alkmaar Centraal en als jij enthousiast bent, gemotiveerd en klaar bent voor een boeiende én uitdagende stage-ervaring, nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Laat ons zien waarom jij de perfecte aanvulling bent voor ons team.

 

Stuur je CV, motivatiebrief en stage richting naar cynthia@debockmaritiem.nl en wie weet verwelkomen we jou binnenkort aan ‘boord’!