Werken bij De Bock Maritiem

Werken bij De Bock Maritiem betekent werken bij een moderne reder. Met jonge en ambitieuze mensen aan het roer.

Kwaliteit en inzet, dát telt bij De Bock Maritiem. We zijn altijd op zoek naar mensen die, net als wij, hun ambitie waar willen maken. Bij ons kun je groeien aan dek, op de brug, in de machinekamer of op ons kantoor in thuishaven Alkmaar.

Wij zoeken zeevarenden met een warm hart voor de binnenvaart. Enige ervaring in de binnenvaart is een pré, evenals het bezit van PEC’s en/of binnenvaartpapieren. Het bezit van papieren is echter niet noodzakelijk, als men maar bereid is zich te verdiepen in de specifieke kennis van de havens en binnenvaart en bereid is waar mogelijk zonder loods te varen.

Onze relatief kleine kruiplijncoasters varen doorgaans zonder machinist maar met technische ondersteuning vanaf de wal. Bemanning werkt dus zowel aan dek, op de brug als in de machinekamer. Duaal opgeleide zeevarenden (marof’s) hebben dus de voorkeur. Ook hier geldt, het bezit van duale diplomering is geen verplichting, als er maar enige technische basiskennis is, en de bereidheid zich in de techniek te verdiepen.

Bij De Bock Maritiem vinden we persoonlijk contact en een gevoel van verbondenheid met het schip, de bemanning en het bedrijf heel belangrijk. Kom kennismaken en ervaar wat we bij De Bock Maritiem voor jou kunnen betekenen.

Non-Stop from school to De Bock Maritiem.

 

De Bock Maritiem BV Nederland
Edisonweg 7
1821 BN Alkmaar
The Netherlands
Tel.: +31 (0)72 5204 0170
crewing@debockmaritiem.nl

 

Crewing office Indonesia: P.T. De Bock Maritime Services
Desa Sabaneh RT. 005 RW006 Kelurahan Bancaran
Code pos: 69112 . Kecamatan Bangkalan
Madura Jawa Timur Indonesia
Telephone.: +62 (0) 811 311 154
surabaya@debockmaritimeservices.nl