Welkom bij de Bock Maritiem

visit our location:
Helderseweg 54 A
Opening Hours:
Maandag - Vrijdag
Send us mail
info@debockmaritiem.nl
Telefoonnummer:
+31 (0)72 204 0170
Boek ons charterschip!

Deo Volente

Deo Volente

Welkom op de site van De Bock Maritiem B.V., exploitanten van de “Deo Volente”

De “Deo Volente” is het schip van rederij De Bock Maritiem B.V. uit Alkmaar.  U kunt dit prachtige en luxe ingerichte schip gebruiken voor uw vakantie, uitje, presentatie en noem maar op.

De “Deo Volente” is gebouwd bij scheepswerf “Boot” te Leiden in 1928 als motorvrachtschip met tuig. De “Deo Volente” heeft jaren de wateren in Nederland en Duitsland bevaren met vracht als graan, zand en stukgoed.  In 2008 heeft de familie Geertman het vaartuig gekocht en omgebouwd tot vakantieschip. In 2023 is het schip gekocht door De Bock Maritiem B.V.

Aan boord kunnen 12 gasten overnachten in 6 hutten: 5 ruime hutten met een 2 persoons bed en 1 hut met een stapelbed.

De gasten hebben beschikking over 2 ruime badkamers: 1 badkamer met ligbad en toilet en 1 badkamer met douche en toilet. Verder beschikt de “Deo Volente” over een zeer luxe en goed ingerichte keuken.  In de gezellig ingerichte en zeer ruime salon met open kombuis en bar ben je van alle gemakken voorzien.

Het schip is speciaal ingericht om te varen met kinderen. Alle ruimtes zijn veilig binnendoor te bereiken, het dek is aan beide kanten voorzien van een reling waardoor jonge kinderen niet door het gangboord hoeven te lopen.

En voor de kleintjes onder ons is er een echt zwembadje aan boord.

De “Deo Volente” is uw ideale vakantieschip.

Geniet alvast van de “Deo Volente” op deze site.  Heeft u vragen?  Stel ze gerust via ons contact

In service
Flag
Port of Registry

1928
Dutch
Alkmaar

 

14 juni 2024

Vandaag een mooie tocht gemaakt met het schip. Alles was heel goed verzorgd en zag er netjes en schoon uit. Schipper was kundig en gastvrij.

Suzanne
6 mei 2024

Geweldige vakantie aan boord van de Deo Volente. Van alles voorzien! Heeft verfrissende nieuwe kleuren! Ook het interieur heeft mooie nieuwe kleuren.

Nikki
6 mei 2024

Fantastisch schip, snelle opvolging wanneer er iets stuk is.

Heerlijk om er 3 weken op te mogen verblijven

Skûtsje Huzum en Skûtsje Klavertje
19 september 2023

Geweldig! Meerdere keren met vrienden op de Deo Volente geweest! Prachtig schip met veel mogelijkheden voor jong en oud!

Rodney Bieman